IMG_1371 IMG_7096b IMG_7198b IMG_7200b IMG_7203b IMG_7204b IMG_7612c

Eindelijk, we mogen weer tafeltennissen! Vanaf 19 mei zijn we weer een tafeltennisvereniging waar ook echt getafeltennist kan worden.
We hopen dat na deze eerste stap het aantal corona besmettingen verder blijft afnemen en er meer versoepelingen komen.
We zijn dicht gegaan vanaf 15 december en dachten we dat dit een korte periode zou zijn. We zijn nu bijna een half jaar verder. Zo zien we wel dat zaken lang niet altijd te voorspellen zijn.

Update 26 juni 2021

• Reserveren om te spelen (Excel schema)is niet meer nodig.
  • De in te vullen lijst bij binnenkomst en ontsmettingswens/verplichting gaat weg
  • De bar kan weer open zoals voorheen. Wel dient hier 1,5 meter afstand te wordengehouden.
  • Gebruik van de kleedkamer en douchen kan. Ook hier geldt 1,5 meter afstand houden

Welkom op de website van tafeltennisvereniging TIAN.

TIAN is begin 2013 voortgekomen uit een fusie van de verenigingen TIOS en Oldra. De naam TIAN staat voor Tafeltennis In Arnhem Noord.

TIAN is een vereniging met een gezellige groep mensen die graag een balletje slaat. Op de dinsdag wordt er voor een aantal jeugd- en seiorengroepen tafeltennistraining (tegen een extra vergoeding) verzorgd door Suzanne Dieker, een gediplomeerd trainster die zelf op hoog niveau tafeltennis in Duitsland speelt. Op de woensdagavond is er mogelijkheid voor vrij spelen, zowel voor recreanten als voor competitiespelers. Op donderdag- en vrijdagavond speelt een aantal teams in de NTTB tafeltenniscompetitie.
Op de zaterdag wordt er door een aantal jeugdteams competitie gespeeld.

Veel leden genieten vooral van het wekelijks actief bewegen en het even bijpraten onder het genot van een drankje. Dus wil je ook tafeltennissen, kom een keer langs op de dinsdag- of woensdagavond vanaf 20 uur. Ook kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

logo tafeltennis