IMG_1371 IMG_7096b IMG_7198b IMG_7200b IMG_7203b IMG_7204b IMG_7612c

Goed nieuws! Vanaf 7 juli kan er gespeeld worden

We hebben toch groen licht gekregen van de gemeente, dus we kunnen weer tafeltennissen! Goed nieuws dus!!
Voor het programma in de komende zomer verwijzen we jullie graag naar het  corona protocol. Hierin staan ook de regels in verband met corona opgenomen.
Voor senioren die trainen of recreatief spelen het verzoek je op te geven (of af te melden) via het Corona rooster (gebruik link uit de mail). We zijn ook opzoek naar leden die gedurende een tijdslot de bar willen bemannen en direct een oogje in het zeil willen houden op de corona regels. Graag dit ook aangeven in het Corona rooster.

Jongeren hoeven zich niet op te geven voor de trainingen zij kunnen zich gewoon melden op hun vaste momenten.

Wij vragen een ieder die komt nog eens aandachtig het Corona Protocol door te nemen, en de aanwijzingen in kantine en speelzaal te volgen. Neem een handdoek mee zodat je die kan gebruiken om handen en gezicht af te vegen.

Voor alle duidelijkheid: naar TIAN te komen is jouw eigen verantwoordelijkheid. We hebben als bestuur ons best gedaan om de de kans op onderlinge besmetting tijdens spelen en in de kantine zoveel mogelijk te beperken, maar zijn daarbij afhankelijk van hoe iedereen zich daar aan houdt.

Tafeltennisvereniging TIAN kan nog wel een paar nieuwe leden gebruiken. Vond je tafeltennis op de camping ook zo leuk en wil je dit een keertje komen proberen? Of kan je al fantastisch tafeltennissen en heb je van tafeltennis altijd al je sport willen maken? Kom vrijblijvend langs en neem je gymschoenen en sportkleren mee.
Dat kan op de dinsdagavond om 20 uur als er training wordt gegeven of op de woensdagavond vanaf ca 20.00 (vrij spelen). Tijdens de vakantieperiodes zijn we alleen op de  woensdagavond open (vanaf ca 20:00 uur).

Welkom op de website van tafeltennisvereniging TIAN.

TIAN is begin 2013 voortgekomen uit een fusie van de verenigingen TIOS en Oldra. De naam TIAN staat voor Tafeltennis In Arnhem Noord.

TIAN is een vereniging met een gezellige groep mensen die graag een balletje slaat. Op de dinsdag wordt er voor een aantal jeugd- en seiorengroepen tafeltennistraining (tegen een extra vergoeding) verzorgd door Suzanne Dieker, een gediplomeerd trainster die zelf op hoog niveau tafeltennis in Duitsland speelt. Op de woensdagavond is er mogelijkheid voor vrij spelen, zowel voor recreanten als voor competitiespelers. Op donderdag- en vrijdagavond speelt een aantal teams in de NTTB tafeltenniscompetitie.
Op de zaterdag wordt er door een aantal jeugdteams competitie gespeeld.

Veel leden genieten vooral van het wekelijks actief bewegen en het even bijpraten onder het genot van een drankje. Dus wil je ook tafeltennissen, kom een keer langs op de dinsdag- of woensdagavond vanaf 20 uur. Ook kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

logo tafeltennis