IMG_1371 IMG_7096b IMG_7198b IMG_7200b IMG_7203b IMG_7204b IMG_7612c

This website is now also available in English:

Beschikbaarheid speellocatie: tot en met 1 september zaal gesloten
Door het sportbedrijf Arnhem zijn alle sportlocaties vanaf 13 maart gesloten.
Vanaf deze datum hebben we dus niet meer kunnen tafeltennissen.
Door de bond is besloten dat de competities niet meer uitgespeeld worden en dat we volgend seizoen opnieuw beginnen (allen in dezelfde klasse).
Ook het toernooi om de Wiltschut beker zal dit jaar niet gespeeld worden.
Het weer opengaan van de locaties zal van de nationale richtlijnen en de besluiten van het Sportbedrijf afhangen. We hopen dat we weer snel kunnen tafeltennissen (rekening houdend met de 1,5 m).

De laatste informatie die we hebben is dat de speelzaal tot en met 1 september gesloten is. Het is nog niet te zeggen wat de speelmogelijkheden zijn na 1 september.

Tafeltennisvereniging TIAN kan nog wel een paar nieuwe leden gebruiken. Vond je tafeltennis op de camping ook zo leuk en wil je dit een keertje komen proberen? Of kan je al fantastisch tafeltennissen en heb je van tafeltennis altijd al je sport willen maken? Kom vrijblijvend langs en neem je gymschoenen en sportkleren mee. 
Dat kan op de dinsdagavond om 20 uur als er training wordt gegeven of op de woensdagavond vanaf ca 20.00 (vrij spelen). Tijdens de vakantieperiodes zijn we alleen op de  woensdagavond open (vanaf ca 20:00 uur).

Welkom op de website van tafeltennisvereniging TIAN.

TIAN is begin 2013 voortgekomen uit een fusie van de verenigingen TIOS en Oldra. De naam TIAN staat voor Tafeltennis In Arnhem Noord.

TIAN is een vereniging met een gezellige groep mensen die graag een balletje slaat. Op de dinsdag wordt er voor een aantal jeugd- en seiorengroepen tafeltennistraining (tegen een extra vergoeding) verzorgd door Suzanne Dieker, een gediplomeerd trainster die zelf op hoog niveau tafeltennis in Duitsland speelt. Op de woensdagavond is er mogelijkheid voor vrij spelen, zowel voor recreanten als voor competitiespelers. Op donderdag- en vrijdagavond speelt een aantal teams in de NTTB tafeltenniscompetitie.
Op de zaterdag wordt er door een aantal jeugdteams competitie gespeeld.

Veel leden genieten vooral van het wekelijks actief bewegen en het even bijpraten onder het genot van een drankje. Dus wil je ook tafeltennissen, kom een keer langs op de dinsdag- of woensdagavond vanaf 20 uur. Ook kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Contact

 

 

logo tafeltennis