Goed nieuws! Vanaf 7 juli weer spelen

Goed nieuws! Vanaf 7 juli kan er gespeeld worden

We hebben toch groen licht gekregen van de gemeente, dus we kunnen weer tafeltennissen! Goed nieuws dus!!
Voor het programma in de komende zomer verwijzen we jullie graag naar het  corona protocol. Hierin staan ook de regels in verband met corona opgenomen. 
Voor senioren die trainen of recreatief spelen het verzoek je op te geven (of af te melden) via het Corona rooster (gebruik link uit de mail). We zijn ook opzoek naar leden die gedurende een tijdslot de bar willen bemannen en direct een oogje in het zeil willen houden op de corona regels. Graag dit ook aangeven in het Corona rooster.
 
Jongeren hoeven zich niet op te geven voor de trainingen zij kunnen zich gewoon melden op hun vaste momenten.
 
Wij vragen een ieder die komt nog eens aandachtig het Corona Protocol door te nemen, en de aanwijzingen in kantine en speelzaal te volgen. Neem een handdoek mee zodat je die kan gebruiken om handen en gezicht af te vegen.
 
Voor alle duidelijkheid: naar TIAN te komen is jouw eigen verantwoordelijkheid. We hebben als bestuur ons best gedaan om de de kans op onderlinge besmetting tijdens spelen en in de kantine zoveel mogelijk te beperken, maar zijn daarbij afhankelijk van hoe iedereen zich daar aan houdt. 

Slecht nieuws! Zaal mag niet open

Slecht nieuws! Zaal mag niet open.

Vanavond om 19h45 kregen wij van de gemeente het bericht dat onze zaal niet geopend mag worden. Zowel de senioren als de jeugd kunnen dus voorlopig niet in de zaal spelen. Wat een teleurstelling! We kunnen dus vanaf morgen niet spelen. Als argument geeft de gemeente dat de zaal bij nader inzien niet voldoet aan de eisen ten aanzien van de ventilatie.  Daar zijn wij en waarschijnlijk ook jullie erg teleurgesteld over.
We gaan natuurlijk met de gemeente in gesprek hierover. We houden jullie op de hoogte!

Vanaf 1 juli spelen weer mogelijk

Vanaf 1 juli spelen weer mogelijk

We mogen weer! Nou ja er zijn nog wat restricties en spelregels maar er kan in elk geval vanaf komende woensdag 1 juli weer gespeeld worden.
Ook de trainingen gaan weer beginnen in de zaal voor jongeren en senioren.
Voorlopig, in ieder geval tot 10 juli, houden we het coronaprotocol aan. Lees deze goed door. 
Zoals jullie zien is er voor de recreatieve speelmomenten een reserveringssysteem opgezet om te zorgen dat het aantal personen niet te groot wordt.
Via de link die in de mail meegestuurd is kan worden gereserveerd.

Beschikbaarheid speellocatie

Beschikbaarheid speellocatie: tot en met 1 september zaal gesloten
Door het sportbedrijf Arnhem zijn alle sportlocaties vanaf 13 maart gesloten.
Vanaf deze datum hebben we dus niet meer kunnen tafeltennissen.
Door de bond is besloten dat de competities niet meer uitgespeeld worden en dat we volgend seizoen opnieuw beginnen (allen in dezelfde klasse).
Ook het toernooi om de Wiltschut beker zal dit jaar niet gespeeld worden.
Het weer opengaan van de locaties zal van de nationale richtlijnen en de besluiten van het Sportbedrijf afhangen. We hopen dat we weer snel kunnen tafeltennissen (rekening houdend met de 1,5 m).

De laatste informatie die we hebben is dat de speelzaal tot en met 1 september gesloten is. Het is nog niet te zeggen wat de speelmogelijkheden zijn na 1 september.