Wiltschut update 3

Laatste deel Wiltschut wedstrijden 2019

TIAN 1 had zich na 3 goede poule wedstrijden geplaatst voor de laatste 32 deelnemers van de Wiltschut. Dit team bestaat uit Aart van Rijs, Frank de Bruijn, Marcel Blom, Ruud Regtvoort en Uzoma Uzegbu.
Op donderdag 6 juni werd met 5-4 gewonnen van Tik Hard, zodat de laatste 16 gehaald werden. Afgelopen vrijdag (14 juni) werden alle wedstrijden voor het bereiken van de laatste 8 gespeeld. Vier wedstrijden in onze eigen TIAN zaal en de andere vier wedstrijden bij Cevelum in Cuijk.

De wedstrijd voor het bereiken van de laatste 8 verloor ons team helaas met 5-4 van Herpen 1. Dus de laatste 8 zijn niet gehaald door TIAN 1. Maar ze zijn wel ver gekomen!

Voor wie het vervolg van de Wiltschut beker wil zien. Op vrijdag 21 juni wordt bij de Treffers (Arnhem zuid) het vervolg gespeeld. Dit zijn de wedstrijden voor de laatste vier. Een aantal van de teams die de TIAN teams in de poule troffen (BIT 1 en 2 en Shot 3) spelen hierin mee. Op de site http://wiltschut.nl/ kun je het vervolg ook volgen.

Voor volgende jaar gaan we bekijken of we teams van TIAN meer kunnen mixen (t.a.v. de sterkte) veel van de TIAN spelers hebben hierom gevraagd.

Mocht je dit jaar niet mee gedaan hebben, denk er over na om volgend jaar wel mee te spelen. Iedereen die een bondsnummer heeft kan mee doen en het leuke is dat je tegen tegenstanders van divers niveau speelt. Door het voorgift systeem. Hoe lager je niveau, des te meer punten krijg je voor tegen een hoger niveau. Hierdoor zijn bijna alle wedstrijden spannend. Daarnaast gaat het bij Wiltschut niet alleen om het winnen maar ook om de gezelligheid, zowel tijdens de wedstrijden als daarna aan de bar.

Namens het bestuur

Walter Mommersteeg