Clubkampioenschappen jeugd 2020

Zaterdag 28 november zijn de clubkampioenschappen 2020 voor de jeugd gespeeld.

Er werd begonnen met een voorronde om te bepalen wie zich zou plaatsen voor de Winnaarspoule en wie verder zou spelen in de B-poule.
De B-poule (met 5 deelnemers) werd uiteindelijk met behoorlijke overmacht gewonnen door Rolf. Raven werd tweede.

In de Winnaarspoule (met 6 deelnemers) waren de verschillen aanzienlijk kleiner. Levi, Bouke en Elias eindigden met een zelfde aantal gewonnen games bij de eerste 3. En dus moesten de onderlinge resultaten en het aantal gewonnen punten per game de doorslag gaan geven. Het resultaat van al het rekenwerk leverde op dat Levi als derde eindigde, Bauke als tweede en Elias als eerste. En dus werd Elias clubkampioen 2020 en kreeg hij de felbegeerde beker in handen!

Clubkampioenjeugd2020

De afgelopen maand november werd voor de jeugd ook nog een interne competitie georganiseerd, waaraan TIAN 1, TIAN 2, TIAN 3 en TIAN 4 hebben meegedaan. Winnaar van deze mini-competitie werd TIAN 3, bestaande uit Thijs, Levi en Ian. Als beloning kregen zij alle drie een prijsje uitgereikt tijdens de clubkampioenschappen.