Tian informatie

1

TIAN is aangesloten bij de NTTB en speelt met een aantal jeugd- en seniorenteams in de regiocompetitie van de NTTB afdeling Gelre, in verschillende klassen. Het hoogste team speelt nu 2e klasse. In het verleden heeft TIAN op Hoofdklasse niveau gespeeld, maar toen zin een aantal spelers gestopt of overgestapt naar een andere vereniging. Er wordt nu weer geiinvesteerd in een langzame groei van het niveau.
Dus heb je zin om tafeltenniscompetitie te spelen, meld je dan aan vi Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Competitieavonden: Donderdag- en Vrijdagavond vanaf 19.00 (senioren) en zaterdagmiddag vanaf 14.00 (jeugd) .

Recreanten

Naast de competitie wordt er ook recreatief getafeltennist. Het hele jaar door wordt er op alle niveaus op dinsdag- en woensdagavond getraind en/of recreatief een balletje geslagen.
Recreanten en vrije training: Woensdagavond vanaf 20.00 (en dinsdagavond indien er geen training wordt gegeven).

Algemene informatie over de trainingen

De trainingen kosten voor een half jaar (circa 20 keer) € 30 euro per persoon per uur. Dus je betaalt maar ongeveer 1,50 per uur training voor een groepstraining van een ervaren trainster. Trainingen dienen vooraf betaald te worden aan TIAN.

Jeugd:
Dinsdag 19:00-20:00 (Extra training tegen betaling)
Donderdag 17:00-18:00 groep 1
Donderdag 18:00-19:00 groep 2

Senioren:
Dinsdag 20:00-21:00 groep 1 (recreanten tot en met 4e klasse competitie)
Dinsdag 21:00-22:00 groep 2 (3e klasse competitie en hoger)

Alle trainingen worden door Suzanne Dieker gegeven. Een ervaren trainster die zelf op hoog nivo tafeltenniscompetitie speelt in Duitsland.

Informatie over trainingsdata is verkrijgbaar aan de zaal of in nieuwsartikelen elders op deze site, of mail je vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

animaatjes-tafeltennis-24000

Locatie

TIAN beschikt over een prachtig verenigingsgebouw aan de Breitnerstraat 75 in Arnhem  en huurt de aanliggende sportzaal van het sportbedrijf van de gemeente Arnhem. Doordat we een eigen verenigingsgebouw hebben is het mogelijk om na een training of wedstrijd rustig aan de bar na te praten met andere tafeltennisspelers.

Contributie

TIAN heeft een aantal lismaatschapspakketten afhankelijk van training deelname, competitie deelname of recreatief spelen:

Lidmaatschapspakketten senioren

Lidmaatschapspakketten jeugd

De leden betalen ieder half jaar voorafgaand aan de start van de competitie, dus voor 1 juli en voor 1 januari, de kosten van het pakket waarvoor ze kiezen.

Rekening nummer om de kosten van het pakket naar over te maken is: ING-rekening: 2257505  (IBAN: NL86INGB0002257505 BIC INGBNL2A)  t.n.v. Penningmeester TIAN.

Belangstellenden mogen de eerste maand gratis tafeltennissen na inschrijving op het potentiële leden formulier aan de bar, of dit formulier in te vullen en te mailen naar het email adres van Tian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven als lid kan door invullen van het volgende formulier: inschrijfformulier TIAN
Dit kan worden afgegeven aan de bar.